09 (2)

Vintercampingtips

Vintercamping har sine fordeler.Det er færre insekter og folkemengder mens du opplever skjønnheten og freden til et uberørt vinterlandskap.Men hvis du ikke er forberedt, kan det også være kaldt og utfordrende.For å forberede deg på en vellykket vintercampout, bør du bygge på kunnskapen din om camping i fint vær mens du justerer for de ekstra utfordringene med kalde temperaturer, snølandskap og uforutsigbart vær.

winter camping

Her er de viktigste tingene du bør tenke på når du camper om vinteren:

Tips for å lage leir i snøen:Velg et sted som er skjermet for vinden og fritt for skredfare, og klargjør deretter teltplassen ved å pakke ned snøen.

● Hold deg hydrert og spis mye kalorier:Riktig ernæring og hydrering vil hjelpe deg å holde deg varm.Lag varme, næringsrike frokoster og middager og nyt raske snacks og lunsjer.Sørg for å hydrere hele dagen.

● Bruk utstyr som er riktig for vintercamping:Du trenger et solid telt, en varm sovepose, to liggeunderlag og en komfyr som passer for kalde temperaturer.

● Ta med varmere klær:Midtvektsunderlag, fleecebukser, en puffy coat og en vanntett jakke og bukser er standard.Ikke glem tilbehør som varme sokker, lue, hansker og solbriller.

● Forhindre kuldeskader:Frostskader og hypotermi er legitime bekymringer under vintercamping.Lær hvordan du unngår dem.

● Ytterligere tips:Å spise mat, fylle en flaske med varmt vann og hoppe knekt er bare noen tips for å holde seg varm på en kald natt.


Innleggstid: 24. desember 2021