09 (2)

Forholdsregler for forberedelse før du spiller bordtennis

Som sagt har det mange fordeler å spille bordtennis, så før vi begynner å spille bordtennis, hvilke forberedelser må vi gjøre?

1.Sjekk omgivelsene rundt bordet.
XGEARhvor som helst Ping Pong-utstyrer inkludert uttrekkbar nettstolpe, 2 bordtennispadler, 3 stk baller, alle er trygt oppbevart i en ekstra snørepose, så den er praktisk å bære når du går ut.Dette bærbare bordtennissettet kan festes til enhver bordflate med en enkel og rask installasjon.Før installasjon bør vi sjekke omgivelsene til bordet: Området rundt bordet skal være romslig, og det bør ikke være noen hindringer for nær for å unngå skade under sport;bakken skal være tørr, og vannet skal trekkes tørt i tide for å hindre utglidning og skade.

2. Vær forberedt på aktiviteter.
Før trening bør du gjøre noen spesialiserte øvelser, som jogging, frihåndsøvelser, for å bevege ledd, leddbånd og muskler, slik at menneskekroppen kan tilpasse seg kravene til bordtennis.
3. Kontroller belastningen av trening.
For middelaldrende og eldre bør de unngå konkurransekonkurranser, for ettersom konkurransegraden tiltar, vil treningsintensiteten øke mye.Dette kan ha uheldige effekter for personer med svakere hjertefunksjon og bør tas hensyn til.
4. Gjør en god jobb med å fullføre aktiviteter.
Reorganiser og slapp av i tide etter trening, og ta ulike tiltak som jogging, avslappende og svingende lemmer og delvis massasje.Avslutningsaktivitetstiden er vanligvis 5-10 minutter.
5. Forhindre idrettsskader.
Når man spiller bordtennis, blir håndledd, albuer, skuldre og midje anstrengt mye, noe som ofte forårsaker overdreven senetrekk i håndleddsleddene og tenosynovitt rundt skulderleddene.Andre som kneledd og midje kan også forårsake skader på grunn av feil trening.Derfor er det nødvendig å fortsette trinn for trinn, øke treningsmengden fra liten til stor, og mestre den riktige spillemetoden for å unngå skade.


Innleggstid: 17. desember 2021